phone +32 9 395 21 21

Blog

Hoe maatwerksoftware de bouwsector transformeert: vermijd de nadelen van Excel en Access

In de bouwsector is efficiëntie cruciaal. Toch vertrouwen veel bouwbedrijven nog steeds op Excel-lijsten, Excel-planningen en Access-databases om hun dagelijkse werkzaamheden te beheren. Hoewel deze tools op het eerste gezicht handig lijken, kunnen ze op de lange termijn aanzienlijke nadelen met zich meebrengen. In dit artikel bespreken we deze nadelen en laten we zien hoe maatwerksoftware van DMVH uw bouwbedrijf kan transformeren.

20 mei 2024

Lees meer

De belangrijkste trends voor software op maat

Ontdek de toekomst van software op maat. Leer meer over de meest invloedrijke trends van modulaire softwareontwikkeling en de integratie van kunstmatige intelligentie tot cloud-native oplossingen, uitgebreide cybersecurity en gegevensgestuurde besluitvorming.

22 april 2024

Lees meer

Hoe Generalistische IT-Bedrijven het Verschil Maken

In de snel evoluerende wereld van informatietechnologie, waar nieuwe uitdagingen en kansen zich dagelijks aandienen, is het vinden van de juiste IT-partner cruciaal voor het succes van uw bedrijf. Hierin onderscheidt een generalistisch IT-bedrijf zich door een unieke, integrale aanpak te bieden.

23 november 2023

Lees meer

Kleine investeringen in IT: de sleutel tot het overbruggen van digitale eilanden en het verminderen van frustraties

In tijden van economische onzekerheid zijn kleine IT-investeringen cruciaal om digitale eilanden te overbruggen en frustraties te verminderen. DMVH is gespecialiseerd in het oplossen van deze missing links, waardoor bedrijven met minimale investeringen vooruitgang kunnen boeken.

21 april 2023

Lees meer

Maatsoftware vs. Bestaande Software: De Investeringsafweging Die Uw Bedrijf Kan Transformeren

Kiezen tussen bestaande en maatsoftware is cruciaal voor bedrijfssucces. Bestaande software is betaalbaarder maar kan problemen geven, terwijl maatsoftware duurder is maar efficiëntie verhoogt. Overweeg korte- en langetermijndoelen en analyseer bedrijfsbehoeften zorgvuldig.

17 maart 2023

Lees meer

Digitale transformatie: Het belang van kleine stappen voor efficiëntie en werktevredenheid

Digitale transformatie is cruciaal voor succes. Focus op kleine verbeteringen, Vermijd frustraties op de werkvloer door medewerkers toegang te geven tot de juiste tools en investeer in technologie en innovatie voor concurrentievoordeel.

23 februari 2023

Lees meer

Bespaar kosten door evaluatie digitale transformatie

Evalueer uw digitale strategie door doelstellingen, KPI's, huidige situatie te analyseren, kansen en bedreigingen te identificeren, verbeteringen te implementeren, prestaties te monitoren en ontbrekende schakels te vinden. Dit optimaliseert de digitale kansen en vermindert kosten.

1 februari 2023

Lees meer
keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x