phone +32 9 395 21 21

Over ons

De missing link in jouw digitale transformatie wegwerken?

Je haalt pas het beste uit jouw onderneming of organisatie als onderdelen perfect samenwerken, digitale bedrijfsprocessen op elkaar afgestemd zijn en jouw systeemintegratie 100% compleet is. Noem ons gerust de IT-integrator die de kers op de taart zet. Jouw systeemintegratie is grotendeels geslaagd, alleen dat laatste stukje van de puzzel ontbreekt. Misschien beten al een paar IT’ers hun tanden stuk op het vraagstuk in kwestie. 

We code the extra mile. Dat is waar we echt in excelleren.

Wie is DMVH?

Ons A-Team telt 10 IT professionals, stuk voor stuk kraks in hun vak. Ons motto? Work hard, play hard. Noem ons gerust een prettig gestoorde bende, maar dan wel met een enorme passie voor digitale transformatie en connected products. 

IT bedrijf DMVH zag het levenslicht in 2020 nadat twee dikke vrienden de koppen bij elkaar staken. Samen waren ze goed voor 40 jaar IT-ervaring.

DMVH staat dan ook voor De Mol en Van Hees, medeoprichters van het IT bedrijf, samen met David Geens. Even voorstellen.

Koen De Mol

Als kind was hij al gepassioneerd door computers en technologie. Logisch dat hij van zijn hobby zijn beroep maakte.
Als geboren ondernemer ondersteunde hij succesvol verscheidene tech-startups. Onder meer met het opzetten van communicatienetwerken, IP security en analytics & automation, maar ook in het ondernemerschap zelf. In 2020 richtte hij samen met trouwe compagnon Ben DMVH op. Noem het gerust een antwoord op de verwachtingen van heel veel mensen.

Ben Van Hees

In zijn tienerjaren sloot Ben zich aan bij een jeugdorganisatie en raakte hij betrokken bij het beheer van de IT-infrastructuur. Hij ontwikkelde al snel een passie voor technologie en specialiseerde zich tijdens zijn studie in programmeren.
In zijn verdere carrière verdiepte hij zich in alle andere aspecten van de IT-wereld. Met meer dan 20 jaar IT-ervaring besloot hij samen met zakenpartner Koen De Mol een eigen bedrijf op te starten.

David Geens

David was er van bij het prille begin bij, maar dan eerder op de achtergrond. De ondertussen niet meer zo stille vennoot verdiende zijn sporen in ICT, Marketing en Management. Hij vormt graag de link tussen de verschillende disciplines en focust op zijn coördinerende rol. Manager, geek … entrepeneur.

keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x