de Jong DUKE

Het Nederlandse bedrijf de Jong DUKE produceert al meer dan 100 jaar innovatieve, betrouwbare en gebruiksvriendelijke koffiemachines voor bedrijven. Het is markteider in Europa en goed op weg om dat ook in de Verenigde Staten te worden. De Jong DUKE gaat er prat op producten te produceren door echte mensen.

Het bedrijf is huisleverancier van onder meer Douwe Egberts en Pelican Rouge. De Jong DUKE is een bedrijf in volle expansie, want vanaf volgend jaar zouden er 15.000 koffiemachines per jaar extra geleased worden.

Uitdaging

Als toonaangevend bedrijf streeft de Jong DUKE in zijn sector naar innovatie. Sinds een aantal jaren evolueert het daarom van een verkoop- naar verhuurmodel. De focus verschuift daarmee naar dienstverlening, bijvoorbeeld het onderhoud en aanvullen van de koffievoorraad. Om dat mogelijk te maken moet je die machines natuurlijk wel goed monitoren.

Dat is mogelijk dankzij een van de meest recente ontwikkelingen: IoT of ‘the internet of things’. Het principe is intussen gekend: alles moet geconnecteerd zijn en blijven. 

De uitdaging bestond er dus in om alle koffieapparaten veilig en stabiel in verbinding te houden met het centraal platform. Dat klinkt eenvoudiger dan het in werkelijkheid is, zo bleek uit eerdere minder succesvolle pogingen.

Oplossing

DMVH bouwde het LinxsConnect ecosysteem om een almaar groeiend aantal machines (± 5.000) met het ConnectMe-platform te verbinden. Daardoor kan de Jong DUKE sensordata uitlezen om te voorspellen wanneer een machine onderhoud of nieuwe koffie nodig heeft. Op basis daarvan stuurt het bedrijf mensen de baan op om de gepaste dienst te verlenen.

Af en toe duiken er nieuwe uitdagingen op, zoals dat gaat met technologie. Denk maar aan verschillende operatoren, mobiele netwerken, roaming-akkoorden, … Ze brengen heel wat administratieve en technische uitdagingen met zich mee. DMVH staat altijd paraat om een passende oplossing te zoeken.

DMVH blijft het platform optimaliseren om makkelijk te kunnen opschalen. Dat is nodig omwille van de geplande uitbreiding van de capaciteit. 

Het was een lange zoektocht, maar na talloze pogingen kwamen we gelukkig bij DMVH terecht voor een effectieve oplossing. En we blijven op hen rekenen voor onze uitdagingen van de toekomst.

Monique Klein, Product Manager de Jong DUKE

delaware

delaware, een wereldwijde systeemintegrator, zocht ondersteuning bij het migreren van meer dan 500 VPN-verbindingen en het creëren van een omnichannel-klantervaring.

Licence to build

Licence to Build is een architectenbureau dat gespecialiseerd is in nieuwbouwprojecten en afhankelijk is van een optimale IT-infrastructuur. DMVH biedt een totaalservice aan, inclusief beheer van de complete IT-infrastructuur en advies over technische infrastructuur.

Blyott

Blyott introduceerde IoT-oplossingen om assets in de zorgsector (zoals ziekenhuizen en rusthuizen) te tracken en monitoren in real-time. DMVH assisteert Blyott bij technische uitdagingen, zoals compatibiliteitsproblemen van verschillende IT-infrastructuur van ziekenhuizen en het verwerken en analyseren van data.

Easypay Group

Easypay Group is een duurzame HRM-dienstverlener die zijn eigen software bouwt voor alle diensten en telt bijna 250 werknemers. Bij de overname van een ander softwarebedrijf moest de software geanalyseerd en aangepast worden om te laten samenwerken met de eigen software.

HorecaTouch

HorecaTouch bouwt kassasystemen voor handelszaken en DMVH ontwerpt de extensies van het kassasysteem en zorgt voor connecties met randapparaten, webshops, QR-systemen, pockettoepassingen, kiosken, bestelsystemen en betaalsystemen. Alles is geautomatiseerd om extra werk te vermijden.

MateriaalMagazijn

MateriaalMagazijn is een leverancier van speel- en organisatiemateriaal voor speelinitiatieven en jeugdorganisaties. DMVH heeft alles van aankoop, stock, webshop, verkoop, administratie, tot logistiek gedigitaliseerd en geautomatiseerd via een ERP/CRM/PIM-platform.

Vlaamse Dienst Speelpleinwerk

DMVH ontwierp de website van de Vlaamse Dienst Speelpleinwerk en maakte het mogelijk om alle administratieve taken te digitaliseren en automatiseren. De website dient als werktool en het op maat gebouwde CRM-systeem zorgt voor meer efficiëntie.

Dux

Dux is een bedrijf dat premium haarverzorgingsconcepten en haarborstels verdeelt en educatie en begeleiding aan kappers biedt. Het zocht naar een oplossing voor de communicatie tussen verschillende systemen. DMVH ontwikkelde een ERP, CRM en PIM-systeem op maat dat de werking van Dux ondersteunt.

SmartGroup

SmartGroup biedt IT-oplossingen aan voor kleine en middelgrote bedrijven. Om klanten een betere service te verlenen, zocht het bedrijf een externe partner voor complexere uitdagingen. Ze kozen DMVH voor het programmeren van software op maat, oplossingen bouwen en systemen integreren.

Vision-IT

Vision-IT is een IT-bedrijf dat netwerken, camerabewaking, toegangscontrole, kassasystemen en eigen labeling-systeem installeert en onderhoudt. Het bedrijf zocht naar een externe partner die hen kan helpen bij complexe ICT-uitdagingen en ging daarvoor in zee met DMVH.

close

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x