Blyott

Blyott introduceerde IoT-oplossingen in de zorgsector (ziekhuizen, rusthuizen, …) om assets te tracken en monitoren in real-time. Dankzij de technologie weten ziekenhuizen bijvoorbeeld op elk moment waar hun crash cart zich bevindt dankzij een specifieke tag. 

Focus van Blyott ligt op het begrijpen van de noden van de klant en het bouwen van gebruiksvriendelijke en nuttige tools om hun opdrachten vlotter en foutloos uit te voeren.

Het Gentse bedrijf heeft klanten over de hele wereld, ondertussen ook grote bedrijven buiten de zorgsector.

Uitdaging

Vaak duiken er technische uitdagingen op bij Blyott. Ziekenhuizen maken bijvoorbeeld gebruik van een verschillende IT-infrastructuur wat tot compatibiliteitsproblemen leidt. De data worden op een verschillende manier gecommuniceerd maar moeten uiteindelijk wel op het centrale platform van Blyott terecht komen. 

Oplossing

DMVH assisteert Blyott bij zowat elke technische uitdaging. Meestal gaat het om het verwerken en analyseren van data, maar ook om nieuwe technologieën, Bluetooth-tracking, geëncrypteerde datapakketten, … 

Geen uitdaging is te groot voor DMVH. Integendeel zelfs. Hoe ingewikkelder het wordt, hoe liever zij het hebben.

Gery Pollet, Founder Blyott

delaware

delaware, een wereldwijde systeemintegrator, zocht ondersteuning bij het migreren van meer dan 500 VPN-verbindingen en het creëren van een omnichannel-klantervaring.

de Jong DUKE

De Jong DUKE evolueert naar een verhuurmodel met focus op dienstverlening en had daarom een oplossing nodig om alle koffiemachines veilig en stabiel te verbinden met het ConnectMe-platform via IoT.

Licence to build

Licence to Build is een architectenbureau dat gespecialiseerd is in nieuwbouwprojecten en afhankelijk is van een optimale IT-infrastructuur. DMVH biedt een totaalservice aan, inclusief beheer van de complete IT-infrastructuur en advies over technische infrastructuur.

Easypay Group

Easypay Group is een duurzame HRM-dienstverlener die zijn eigen software bouwt voor alle diensten en telt bijna 250 werknemers. Bij de overname van een ander softwarebedrijf moest de software geanalyseerd en aangepast worden om te laten samenwerken met de eigen software.

HorecaTouch

HorecaTouch bouwt kassasystemen voor handelszaken en DMVH ontwerpt de extensies van het kassasysteem en zorgt voor connecties met randapparaten, webshops, QR-systemen, pockettoepassingen, kiosken, bestelsystemen en betaalsystemen. Alles is geautomatiseerd om extra werk te vermijden.

MateriaalMagazijn

MateriaalMagazijn is een leverancier van speel- en organisatiemateriaal voor speelinitiatieven en jeugdorganisaties. DMVH heeft alles van aankoop, stock, webshop, verkoop, administratie, tot logistiek gedigitaliseerd en geautomatiseerd via een ERP/CRM/PIM-platform.

Vlaamse Dienst Speelpleinwerk

DMVH ontwierp de website van de Vlaamse Dienst Speelpleinwerk en maakte het mogelijk om alle administratieve taken te digitaliseren en automatiseren. De website dient als werktool en het op maat gebouwde CRM-systeem zorgt voor meer efficiëntie.

Dux

Dux is een bedrijf dat premium haarverzorgingsconcepten en haarborstels verdeelt en educatie en begeleiding aan kappers biedt. Het zocht naar een oplossing voor de communicatie tussen verschillende systemen. DMVH ontwikkelde een ERP, CRM en PIM-systeem op maat dat de werking van Dux ondersteunt.

SmartGroup

SmartGroup biedt IT-oplossingen aan voor kleine en middelgrote bedrijven. Om klanten een betere service te verlenen, zocht het bedrijf een externe partner voor complexere uitdagingen. Ze kozen DMVH voor het programmeren van software op maat, oplossingen bouwen en systemen integreren.

Vision-IT

Vision-IT is een IT-bedrijf dat netwerken, camerabewaking, toegangscontrole, kassasystemen en eigen labeling-systeem installeert en onderhoudt. Het bedrijf zocht naar een externe partner die hen kan helpen bij complexe ICT-uitdagingen en ging daarvoor in zee met DMVH.

close

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x