Licence to build

Licence to build is een architectenbureau uit Dilbeek met een frisse en realistische kijk op bouwen. Het is gespecialiseerd in nieuwbouwprojecten voor de zorgsector, sportcomplexen, onderwijsinfrastructuur en kantoorruimten. Het team telt vandaag een vijftiental werknemers. 

Uitdaging

Elk architectenbureau is vandaag volledig afhankelijk van zijn IT-infrastructuur. Een optimale ondersteuning maakt in die context een groot verschil. Denk bijvoorbeeld aan servers, dataopslag, verbindingen met pc’s thuis.

License tot Build werd ook ooit slachtoffer van ransomware. 

Oplossing

DMVH beschikt over de capaciteiten en talenten om de complete IT-infrastructuur te beheren, maar we assisteren en adviseren ook bij hun technische infrastructuur. Bijvoorbeeld als het parlofoonsysteem aan vervanging toe is. Wat kiezen we best? Hoe sluiten we dat aan? Wij zoeken het uit en werken een pasklare oplossing uit.

Wij bouwden ook de website van het bedrijf en ontwierpen een interactieve tool om plannen en dergelijke te delen met hun klanten. 

DMVH verleent dus een totaalservice aan License tot Build voor de volledige IT- en technische infrastructuur, zodat het bedrijf zich optimaal kan focussen op zijn kerntaken.

DMVH onderhoudt onze IT-infrastructuur al jaren. Daardoor hoeven wij ons nooit zorgen te maken.

Geert Van Wesemael, Zaakvoerder License To Build

delaware

delaware, een wereldwijde systeemintegrator, zocht ondersteuning bij het migreren van meer dan 500 VPN-verbindingen en het creëren van een omnichannel-klantervaring.

de Jong DUKE

De Jong DUKE evolueert naar een verhuurmodel met focus op dienstverlening en had daarom een oplossing nodig om alle koffiemachines veilig en stabiel te verbinden met het ConnectMe-platform via IoT.

Blyott

Blyott introduceerde IoT-oplossingen om assets in de zorgsector (zoals ziekenhuizen en rusthuizen) te tracken en monitoren in real-time. DMVH assisteert Blyott bij technische uitdagingen, zoals compatibiliteitsproblemen van verschillende IT-infrastructuur van ziekenhuizen en het verwerken en analyseren van data.

Easypay Group

Easypay Group is een duurzame HRM-dienstverlener die zijn eigen software bouwt voor alle diensten en telt bijna 250 werknemers. Bij de overname van een ander softwarebedrijf moest de software geanalyseerd en aangepast worden om te laten samenwerken met de eigen software.

HorecaTouch

HorecaTouch bouwt kassasystemen voor handelszaken en DMVH ontwerpt de extensies van het kassasysteem en zorgt voor connecties met randapparaten, webshops, QR-systemen, pockettoepassingen, kiosken, bestelsystemen en betaalsystemen. Alles is geautomatiseerd om extra werk te vermijden.

MateriaalMagazijn

MateriaalMagazijn is een leverancier van speel- en organisatiemateriaal voor speelinitiatieven en jeugdorganisaties. DMVH heeft alles van aankoop, stock, webshop, verkoop, administratie, tot logistiek gedigitaliseerd en geautomatiseerd via een ERP/CRM/PIM-platform.

Vlaamse Dienst Speelpleinwerk

DMVH ontwierp de website van de Vlaamse Dienst Speelpleinwerk en maakte het mogelijk om alle administratieve taken te digitaliseren en automatiseren. De website dient als werktool en het op maat gebouwde CRM-systeem zorgt voor meer efficiëntie.

Dux

Dux is een bedrijf dat premium haarverzorgingsconcepten en haarborstels verdeelt en educatie en begeleiding aan kappers biedt. Het zocht naar een oplossing voor de communicatie tussen verschillende systemen. DMVH ontwikkelde een ERP, CRM en PIM-systeem op maat dat de werking van Dux ondersteunt.

SmartGroup

SmartGroup biedt IT-oplossingen aan voor kleine en middelgrote bedrijven. Om klanten een betere service te verlenen, zocht het bedrijf een externe partner voor complexere uitdagingen. Ze kozen DMVH voor het programmeren van software op maat, oplossingen bouwen en systemen integreren.

Vision-IT

Vision-IT is een IT-bedrijf dat netwerken, camerabewaking, toegangscontrole, kassasystemen en eigen labeling-systeem installeert en onderhoudt. Het bedrijf zocht naar een externe partner die hen kan helpen bij complexe ICT-uitdagingen en ging daarvoor in zee met DMVH.

close

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x