phone +32 9 395 21 21

Licence to build

Licence to Build is een architectenbureau dat gespecialiseerd is in nieuwbouwprojecten en afhankelijk is van een optimale IT-infrastructuur. DMVH biedt een totaalservice aan, inclusief beheer van de complete IT-infrastructuur en advies over technische infrastructuur.

Licence to build is een architectenbureau uit Dilbeek met een frisse en realistische kijk op bouwen. Het is gespecialiseerd in nieuwbouwprojecten voor de zorgsector, sportcomplexen, onderwijsinfrastructuur en kantoorruimten. Het team telt vandaag een vijftiental werknemers. 

Uitdaging

Elk architectenbureau is vandaag volledig afhankelijk van zijn IT-infrastructuur. Een optimale ondersteuning maakt in die context een groot verschil. Denk bijvoorbeeld aan servers, dataopslag, verbindingen met pc’s thuis.

License tot Build werd ook ooit slachtoffer van ransomware. 

Oplossing

DMVH beschikt over de capaciteiten en talenten om de complete IT-infrastructuur te beheren, maar we assisteren en adviseren ook bij hun technische infrastructuur. Bijvoorbeeld als het parlofoonsysteem aan vervanging toe is. Wat kiezen we best? Hoe sluiten we dat aan? Wij zoeken het uit en werken een pasklare oplossing uit.

Wij bouwden ook de website van het bedrijf en ontwierpen een interactieve tool om plannen en dergelijke te delen met hun klanten. 

DMVH verleent dus een totaalservice aan License tot Build voor de volledige IT- en technische infrastructuur, zodat het bedrijf zich optimaal kan focussen op zijn kerntaken.

DMVH onderhoudt onze IT-infrastructuur al jaren. Daardoor hoeven wij ons nooit zorgen te maken.

Geert Van Wesemael, Zaakvoerder License To Build

keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x