phone +32 9 395 21 21

Use case: Verbind uw softwarepakketten met middleware-oplossingen van DMVH

Bij DMVH ontwikkelen we software op maat die bedrijven helpt hun processen te optimaliseren. Een van onze specialiteiten is het integreren van verschillende softwarepakketten via middleware, waardoor uw systemen efficiënter en effectiever samenwerken.

Voordelen van softwareintegratie

  • ERP en CRM: Integratie tussen een Enterprise Resource Planning (ERP) systeem en een Customer Relationship Management (CRM) systeem zorgt voor een naadloze gegevensuitwisseling tussen verkoop, klantenservice en operationele afdelingen. Dit zorgt voor betere klantinzichten, verbeterde verkoopprocessen en efficiëntere orderverwerking.

  • ERP en HRM: Integratie tussen ERP en Human Resource Management (HRM) systemen maakt het mogelijk om personeelsgegevens te synchroniseren met salarisadministratie, tijdregistratie en andere HR-processen. Dit verhoogt de nauwkeurigheid van gegevens en vermindert handmatige invoer.

  • E-commerce platform en ERP: Door een e-commerce platform te integreren met een ERP-systeem, kunnen bedrijven hun voorraadbeheer, orderverwerking en klantgegevens synchroniseren. Dit zorgt voor een efficiëntere afhandeling van online bestellingen en up-to-date voorraadniveaus.

  • Accounting software en CRM: Integratie tussen accounting software en CRM-systemen helpt bij het bijhouden van facturen, betalingen en financiële gegevens van klanten. Dit zorgt voor een beter overzicht van de financiële gezondheid van klanten en verbeterde cashflowbeheer.

  • Project management tools en ERP: Integratie van projectmanagementtools met een ERP-systeem stelt bedrijven in staat om projectkosten, tijdregistratie en resourcebeheer te synchroniseren. Dit zorgt voor een betere planning, budgettering en rapportage van projecten.

  • Marketing automation en CRM: Door marketing automation software te integreren met een CRM-systeem, kunnen bedrijven marketingcampagnes automatiseren en klantinteracties beter volgen. Dit resulteert in gerichte marketing en verbeterde leadconversie.

  • Supply chain management (SCM) en ERP: Integratie tussen SCM- en ERP-systemen zorgt voor een naadloze gegevensuitwisseling tussen leveranciers, productie en distributie. Dit optimaliseert de toeleveringsketen en vermindert vertragingen en voorraadtekorten.

  • Business intelligence (BI) tools en ERP: Door BI-tools te integreren met een ERP-systeem, kunnen bedrijven gegevens uit verschillende afdelingen analyseren en visualiseren. Dit helpt bij het identificeren van trends, het maken van datagestuurde beslissingen en het verbeteren van de algehele bedrijfsstrategie.

Waarom kiezen voor DMVH?

Bij DMVH hebben we jarenlange ervaring in het ontwikkelen van softwareoplossingen op maat. Ons team van experts werkt nauw samen met u om uw specifieke uitdagingen te begrijpen en oplossingen te bieden die uw bedrijfsprocessen optimaliseren. Met onze middleware-oplossingen kunnen we uw softwarepakketten naadloos integreren in een netwerk dat efficiëntie en kostenbesparingen maximaliseert.

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe onze maatwerksoftware en middleware-oplossingen uw bedrijfsprocessen kunnen transformeren!

keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x