delaware

Als wereldwijd systeemintegrator biedt Delaware ICT-oplossingen en -diensten aan ter ondersteuning van de dagelijkse werkzaamheden en digitale transformatie. Het bedrijf telt meer dan 3000 interne professionals en onderhoudt nauwe partnerrelaties met grote spelers als SAP, Microsoft, Salesforce en OpenText. Daarnaast doet delaware een beroep op een selecte groep van technologiepartners.

Uitdaging

delaware zocht een manier om zijn klantenconnecties op een veilige en stabiele manier technisch in verbinding te brengen via VPN-verbindingen. Dat is nodig om ingrepen te kunnen doen vanop afstand. Het bedrijf zocht dus ondersteuning bij het creƫren van een echte omnichannel-klantervaring.

Het bedrijf botste immers op heel wat obstakels tijdens de migratie. Zo zijn er bijvoorbeeld heel wat verschillende merken en soorten VPN-verbindingen. Daardoor verliep het hele proces tergend traag.

Oplossing

DMVH bleek de ideale partner om een automatisatieplatform te bouwen dankzij onze generalistische aanpak.

We migreerden in een zeer korte tijdspanne meer dan 500 VPN-verbindingen tussen delaware en haar klanten. Automatisering van het proces zorgde ervoor dat de migratie grotendeels werd weggetrokken van individuele arbeid. Het zorgt in de toekomst ook voor lagere beheerskosten

Het bedrijf was zodanig tevreden over onze oplossing dat deze opdracht resulteerde in een lange termijnsamenwerking. Het gaat dan vooral om een ondersteunende rol. delaware doet een beroep op onze ICT-expertise voor de meer ingewikkelde uitdagingen, uitgebreider automatisatie en andere zaken die buiten de eigen specialisatie vallen.

Ook vandaag nog rekenen wij met veel plezier op de ICT expertise van DMVH.

Steven Fleurent, CIO Delaware

de Jong DUKE

De Jong DUKE evolueert naar een verhuurmodel met focus op dienstverlening en had daarom een oplossing nodig om alle koffiemachines veilig en stabiel te verbinden met het ConnectMe-platform via IoT.

Licence to build

Licence to Build is een architectenbureau dat gespecialiseerd is in nieuwbouwprojecten en afhankelijk is van een optimale IT-infrastructuur. DMVH biedt een totaalservice aan, inclusief beheer van de complete IT-infrastructuur en advies over technische infrastructuur.

Blyott

Blyott introduceerde IoT-oplossingen om assets in de zorgsector (zoals ziekenhuizen en rusthuizen) te tracken en monitoren in real-time. DMVH assisteert Blyott bij technische uitdagingen, zoals compatibiliteitsproblemen van verschillende IT-infrastructuur van ziekenhuizen en het verwerken en analyseren van data.

Easypay Group

Easypay Group is een duurzame HRM-dienstverlener die zijn eigen software bouwt voor alle diensten en telt bijna 250 werknemers. Bij de overname van een ander softwarebedrijf moest de software geanalyseerd en aangepast worden om te laten samenwerken met de eigen software.

HorecaTouch

HorecaTouch bouwt kassasystemen voor handelszaken en DMVH ontwerpt de extensies van het kassasysteem en zorgt voor connecties met randapparaten, webshops, QR-systemen, pockettoepassingen, kiosken, bestelsystemen en betaalsystemen. Alles is geautomatiseerd om extra werk te vermijden.

MateriaalMagazijn

MateriaalMagazijn is een leverancier van speel- en organisatiemateriaal voor speelinitiatieven en jeugdorganisaties. DMVH heeft alles van aankoop, stock, webshop, verkoop, administratie, tot logistiek gedigitaliseerd en geautomatiseerd via een ERP/CRM/PIM-platform.

Vlaamse Dienst Speelpleinwerk

DMVH ontwierp de website van de Vlaamse Dienst Speelpleinwerk en maakte het mogelijk om alle administratieve taken te digitaliseren en automatiseren. De website dient als werktool en het op maat gebouwde CRM-systeem zorgt voor meer efficiƫntie.

Dux

Dux is een bedrijf dat premium haarverzorgingsconcepten en haarborstels verdeelt en educatie en begeleiding aan kappers biedt. Het zocht naar een oplossing voor de communicatie tussen verschillende systemen. DMVH ontwikkelde een ERP, CRM en PIM-systeem op maat dat de werking van Dux ondersteunt.

SmartGroup

SmartGroup biedt IT-oplossingen aan voor kleine en middelgrote bedrijven. Om klanten een betere service te verlenen, zocht het bedrijf een externe partner voor complexere uitdagingen. Ze kozen DMVH voor het programmeren van software op maat, oplossingen bouwen en systemen integreren.

Vision-IT

Vision-IT is een IT-bedrijf dat netwerken, camerabewaking, toegangscontrole, kassasystemen en eigen labeling-systeem installeert en onderhoudt. Het bedrijf zocht naar een externe partner die hen kan helpen bij complexe ICT-uitdagingen en ging daarvoor in zee met DMVH.

close

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x