Vlaamse Dienst Speelpleinwerk

De Vlaamse Dienst Speelpleinwerk is de koepel van en voor het speelpleinwerk in Vlaanderen en Brussel. Hij ondersteunt het speelpleinwerk en andere vakantiewerken, maar behartigt ook de belangen van elk spelend kind. VDS is een vzw met steunpunten voor elke provincie, een 30-tal medewerkers en honderden vrijwilligers.

Ook DMVH-oprichters Ben en Koen maakten ooit deel uit van de Vlaamse Dienst Speelpleinwerk. Zij gaven de IT infrastructuur vorm en maakten ook hun websites.

Uitdaging

Een organisatie als de Vlaamse Dienst Speelpleinwerk krijgt te maken met veel administratieve en communicatieve taken. Het was dan ook belangrijk om telkens goed te informeren via een up-to-date website. 

Ook hier ontstond al vlug de nood aan optimale efficiëntie omwille van het beperkte personeelsbestand. VDS wou daarom zoveel mogelijk digitaliseren en automatiseren via diezelfde website. 

Oplossing

De huidige website is al een tijdje actief en uitgegroeid tot een heuse werktool. Zowat alle administratieve taken die de organisatie, haar medewerkers, vrijwilligers én de meer dan 400 speelpleinwerken en duizenden animatoren uitvoeren zijn er in opgenomen en zo mogelijk geautomatiseerd.

De Vlaamse Dienst Speelpleinwerk heeft de inhoud van de website volledig zelf in handen dankzij het op onze maat gebouwde CRM-systeem. 

Eigenlijk draait de hele organisatie op onze software.

DMVH maakt het werk een pak eenvoudiger en sneller, maar denkt ook mee met VDS over nog meer efficiëntie.

Jo Van den Bossche, Directeur Vlaamse Dienst Speelpleinwerk

delaware

delaware, een wereldwijde systeemintegrator, zocht ondersteuning bij het migreren van meer dan 500 VPN-verbindingen en het creëren van een omnichannel-klantervaring.

de Jong DUKE

De Jong DUKE evolueert naar een verhuurmodel met focus op dienstverlening en had daarom een oplossing nodig om alle koffiemachines veilig en stabiel te verbinden met het ConnectMe-platform via IoT.

Licence to build

Licence to Build is een architectenbureau dat gespecialiseerd is in nieuwbouwprojecten en afhankelijk is van een optimale IT-infrastructuur. DMVH biedt een totaalservice aan, inclusief beheer van de complete IT-infrastructuur en advies over technische infrastructuur.

Blyott

Blyott introduceerde IoT-oplossingen om assets in de zorgsector (zoals ziekenhuizen en rusthuizen) te tracken en monitoren in real-time. DMVH assisteert Blyott bij technische uitdagingen, zoals compatibiliteitsproblemen van verschillende IT-infrastructuur van ziekenhuizen en het verwerken en analyseren van data.

Easypay Group

Easypay Group is een duurzame HRM-dienstverlener die zijn eigen software bouwt voor alle diensten en telt bijna 250 werknemers. Bij de overname van een ander softwarebedrijf moest de software geanalyseerd en aangepast worden om te laten samenwerken met de eigen software.

HorecaTouch

HorecaTouch bouwt kassasystemen voor handelszaken en DMVH ontwerpt de extensies van het kassasysteem en zorgt voor connecties met randapparaten, webshops, QR-systemen, pockettoepassingen, kiosken, bestelsystemen en betaalsystemen. Alles is geautomatiseerd om extra werk te vermijden.

MateriaalMagazijn

MateriaalMagazijn is een leverancier van speel- en organisatiemateriaal voor speelinitiatieven en jeugdorganisaties. DMVH heeft alles van aankoop, stock, webshop, verkoop, administratie, tot logistiek gedigitaliseerd en geautomatiseerd via een ERP/CRM/PIM-platform.

Dux

Dux is een bedrijf dat premium haarverzorgingsconcepten en haarborstels verdeelt en educatie en begeleiding aan kappers biedt. Het zocht naar een oplossing voor de communicatie tussen verschillende systemen. DMVH ontwikkelde een ERP, CRM en PIM-systeem op maat dat de werking van Dux ondersteunt.

SmartGroup

SmartGroup biedt IT-oplossingen aan voor kleine en middelgrote bedrijven. Om klanten een betere service te verlenen, zocht het bedrijf een externe partner voor complexere uitdagingen. Ze kozen DMVH voor het programmeren van software op maat, oplossingen bouwen en systemen integreren.

Vision-IT

Vision-IT is een IT-bedrijf dat netwerken, camerabewaking, toegangscontrole, kassasystemen en eigen labeling-systeem installeert en onderhoudt. Het bedrijf zocht naar een externe partner die hen kan helpen bij complexe ICT-uitdagingen en ging daarvoor in zee met DMVH.

close

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x