Vision-IT

Vision-IT voorziet netwerken (bekabeld én draadloos), plaatst camerabewaking en toegangscontrole en installeert kassasystemen en toebehoren. De twee boezemvrienden uit het West-Vlaamse Beernem bouwden ook hun eigen labelingsysteem. Sinds kort heeft Vison IT ook een eigen winkel in het West-Vlaamse Beernem. Klanten zijn vooral winkels en horecazaken.

Bij Vision IT kun je als klant ook terecht met alle vragen over ICT.

Uitdaging

In ICT kun je natuurlijk heel ver gaan en het is moeilijk om van alles op de hoogte te blijven. Sommige zaken zijn gewoon te specialistisch of complex. Maar Vision IT wil zijn klanten altijd voorthelpen. Daarom ging het op zoek naar een externe partner die wel een antwoord formuleert op vragen waarop Vison IT het antwoord schuldig blijft.

Vision IT kreeg van een horeca-klant ook de vraag om een labeling-systeem te bouwen. Dat is nodig om voedingsproducten te etiketteren voor het invriezen met onder meer de datum. Vroeger had de horecazaak in kwestie iemand voltijds in dienst om die labels manueel te schrijven en te plakken. Het gaat dus om arbeidsintensief werk dat best geautomatiseerd werd. 

Vision IT zorgde voor de behuizing inclusief printer en touchscreen, voor de software gingen ze op zoek naar een derde partij.

Oplossing

DMVH ontwierp de software van het labeling-systeem. In een paar klikken rollen er vandaag duizend labels uit de printer. De horecazaak in kwestie doet vandaag vijf minuten over het etiketteerproces in plaats van een hele week. Ondertussen maken meerdere horecazaken gebruik van het labeling-systeem.

Gaat een vraag van een klant de eigen comfortzone te buiten, dan doet Vison IT een beroep op DMVH. Bijvoorbeeld een ingewikkeld netwerkprobleem, vraag naar extra beveiliging, automatisatie, systeemintegratie, … 

DMVH formuleert antwoorden op ingewikkelde vragen en/of werkt aan een oplossing op maat.

Birger Van Quathem, Zaakvoerder Vision-IT

delaware

delaware, een wereldwijde systeemintegrator, zocht ondersteuning bij het migreren van meer dan 500 VPN-verbindingen en het creëren van een omnichannel-klantervaring.

de Jong DUKE

De Jong DUKE evolueert naar een verhuurmodel met focus op dienstverlening en had daarom een oplossing nodig om alle koffiemachines veilig en stabiel te verbinden met het ConnectMe-platform via IoT.

Licence to build

Licence to Build is een architectenbureau dat gespecialiseerd is in nieuwbouwprojecten en afhankelijk is van een optimale IT-infrastructuur. DMVH biedt een totaalservice aan, inclusief beheer van de complete IT-infrastructuur en advies over technische infrastructuur.

Blyott

Blyott introduceerde IoT-oplossingen om assets in de zorgsector (zoals ziekenhuizen en rusthuizen) te tracken en monitoren in real-time. DMVH assisteert Blyott bij technische uitdagingen, zoals compatibiliteitsproblemen van verschillende IT-infrastructuur van ziekenhuizen en het verwerken en analyseren van data.

Easypay Group

Easypay Group is een duurzame HRM-dienstverlener die zijn eigen software bouwt voor alle diensten en telt bijna 250 werknemers. Bij de overname van een ander softwarebedrijf moest de software geanalyseerd en aangepast worden om te laten samenwerken met de eigen software.

HorecaTouch

HorecaTouch bouwt kassasystemen voor handelszaken en DMVH ontwerpt de extensies van het kassasysteem en zorgt voor connecties met randapparaten, webshops, QR-systemen, pockettoepassingen, kiosken, bestelsystemen en betaalsystemen. Alles is geautomatiseerd om extra werk te vermijden.

MateriaalMagazijn

MateriaalMagazijn is een leverancier van speel- en organisatiemateriaal voor speelinitiatieven en jeugdorganisaties. DMVH heeft alles van aankoop, stock, webshop, verkoop, administratie, tot logistiek gedigitaliseerd en geautomatiseerd via een ERP/CRM/PIM-platform.

Vlaamse Dienst Speelpleinwerk

DMVH ontwierp de website van de Vlaamse Dienst Speelpleinwerk en maakte het mogelijk om alle administratieve taken te digitaliseren en automatiseren. De website dient als werktool en het op maat gebouwde CRM-systeem zorgt voor meer efficiëntie.

Dux

Dux is een bedrijf dat premium haarverzorgingsconcepten en haarborstels verdeelt en educatie en begeleiding aan kappers biedt. Het zocht naar een oplossing voor de communicatie tussen verschillende systemen. DMVH ontwikkelde een ERP, CRM en PIM-systeem op maat dat de werking van Dux ondersteunt.

SmartGroup

SmartGroup biedt IT-oplossingen aan voor kleine en middelgrote bedrijven. Om klanten een betere service te verlenen, zocht het bedrijf een externe partner voor complexere uitdagingen. Ze kozen DMVH voor het programmeren van software op maat, oplossingen bouwen en systemen integreren.

close

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x