MateriaalMagazijn

MateriaalMagazijn is een initiatief van de Vlaamse Dienst Speelpleinwerk (VDS), een vzw die alle speelpleinwerkingen in Vlaanderen en Brussel proactief ondersteunt. Vandaag is het een gevestigde waarde als leverancier van speel- en organisatiemateriaal voor speelinitiatieven en jeugdorganisaties. 

Naast de jaarlijkse groepsaankoop lanceerde Materiaalmagazijn ook een eigen webwinkel. Dankzij de professionele input van de VDS, de Speelmakers en eigen medewerkers en vrijwilligers biedt Materiaalmagazijn een zeer ruim en degelijk aanbod tegen zeer competitieve prijzen.

Uitdaging

Materiaalmagazijn startte in 2002 heel kleinschalig maar de vraag naar hun producten groeide al snel. De uitdaging bestond er dan ook in om met een beperkt personeelsbestand een zeer groot volume aan te kunnen.

Dat kan natuurlijk alleen maar door zoveel mogelijk te digitaliseren en te automatiseren.

Oplossing

De eerste digitalisatie en later ook automatisatie werd jaren geleden al door Koen uitgevoerd. Vandaag draait het hele bedrijf op zijn ERP/CRM/PIM-platform dat beantwoordt aan de specifieke noden. 

Aankoop, stock, webshop, verkoop, administratie, logistiek, … alles werd door DMVH gedigitaliseerd en geautomatiseerd. 

Soms wijken onze verwachtingen af van de realiteit, maar dat mag. Met DMVH kunnen we altijd praten en komen we er altijd beter uit.

Emmanuel De Clercq, Bedrijfsleider MateriaalMagazijn

delaware

delaware, een wereldwijde systeemintegrator, zocht ondersteuning bij het migreren van meer dan 500 VPN-verbindingen en het creëren van een omnichannel-klantervaring.

de Jong DUKE

De Jong DUKE evolueert naar een verhuurmodel met focus op dienstverlening en had daarom een oplossing nodig om alle koffiemachines veilig en stabiel te verbinden met het ConnectMe-platform via IoT.

Licence to build

Licence to Build is een architectenbureau dat gespecialiseerd is in nieuwbouwprojecten en afhankelijk is van een optimale IT-infrastructuur. DMVH biedt een totaalservice aan, inclusief beheer van de complete IT-infrastructuur en advies over technische infrastructuur.

Blyott

Blyott introduceerde IoT-oplossingen om assets in de zorgsector (zoals ziekenhuizen en rusthuizen) te tracken en monitoren in real-time. DMVH assisteert Blyott bij technische uitdagingen, zoals compatibiliteitsproblemen van verschillende IT-infrastructuur van ziekenhuizen en het verwerken en analyseren van data.

Easypay Group

Easypay Group is een duurzame HRM-dienstverlener die zijn eigen software bouwt voor alle diensten en telt bijna 250 werknemers. Bij de overname van een ander softwarebedrijf moest de software geanalyseerd en aangepast worden om te laten samenwerken met de eigen software.

HorecaTouch

HorecaTouch bouwt kassasystemen voor handelszaken en DMVH ontwerpt de extensies van het kassasysteem en zorgt voor connecties met randapparaten, webshops, QR-systemen, pockettoepassingen, kiosken, bestelsystemen en betaalsystemen. Alles is geautomatiseerd om extra werk te vermijden.

Vlaamse Dienst Speelpleinwerk

DMVH ontwierp de website van de Vlaamse Dienst Speelpleinwerk en maakte het mogelijk om alle administratieve taken te digitaliseren en automatiseren. De website dient als werktool en het op maat gebouwde CRM-systeem zorgt voor meer efficiëntie.

Dux

Dux is een bedrijf dat premium haarverzorgingsconcepten en haarborstels verdeelt en educatie en begeleiding aan kappers biedt. Het zocht naar een oplossing voor de communicatie tussen verschillende systemen. DMVH ontwikkelde een ERP, CRM en PIM-systeem op maat dat de werking van Dux ondersteunt.

SmartGroup

SmartGroup biedt IT-oplossingen aan voor kleine en middelgrote bedrijven. Om klanten een betere service te verlenen, zocht het bedrijf een externe partner voor complexere uitdagingen. Ze kozen DMVH voor het programmeren van software op maat, oplossingen bouwen en systemen integreren.

Vision-IT

Vision-IT is een IT-bedrijf dat netwerken, camerabewaking, toegangscontrole, kassasystemen en eigen labeling-systeem installeert en onderhoudt. Het bedrijf zocht naar een externe partner die hen kan helpen bij complexe ICT-uitdagingen en ging daarvoor in zee met DMVH.

close

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x