Easypay Group

Easypay Group (intussen onderdeel van Helan) is al 32 jaar actief als duurzame HRM-dienstverlener voor private en publieke organisaties. Het levert een totaalservice in HR en bouwt zijn eigen software voor alle diensten, van sociaal secretariaat over loonadministratie tot planning en beheer. 

Het West-Vlaamse bedrijf (Meulebeke) telt vandaag bijna 250 werknemers.

Uitdaging

Bij de oprichting van DMVH nam Easypay Group een ander softwarebedrijf over wat een grote uitdaging met zich meebracht. De software van het bedrijf moest worden geanalyseerd en aangepast om ze te laten samenwerken met de eigen software.

Oplossing

Easypay Group deed al eerder een beroep op de expertise van DMVH-mede-oprichter Ben. Die samenwerking verliep uitstekend. Sindsdien contacteren ze hem voor de moeilijker analyses en programmatorische hoogstandjes. 

Meestal gaat het om het ontwarren van bepaalde knopen in de ontwikkeling van bepaalde software. Of om twee teams die elkaar onvoldoende begrijpen op technisch vlak samen te brengen.

Vandaag werken twee werknemers van DMVH fulltime voor Easypay Group.

Het team van DMVH betekent een grote meerwaarde voor ons bedrijf. We hopen dat de samenwerking nog lang mag blijven duren.

Veerle Vanbrackel, Delivery Coördinator Easypay

delaware

delaware, een wereldwijde systeemintegrator, zocht ondersteuning bij het migreren van meer dan 500 VPN-verbindingen en het creëren van een omnichannel-klantervaring.

de Jong DUKE

De Jong DUKE evolueert naar een verhuurmodel met focus op dienstverlening en had daarom een oplossing nodig om alle koffiemachines veilig en stabiel te verbinden met het ConnectMe-platform via IoT.

Licence to build

Licence to Build is een architectenbureau dat gespecialiseerd is in nieuwbouwprojecten en afhankelijk is van een optimale IT-infrastructuur. DMVH biedt een totaalservice aan, inclusief beheer van de complete IT-infrastructuur en advies over technische infrastructuur.

Blyott

Blyott introduceerde IoT-oplossingen om assets in de zorgsector (zoals ziekenhuizen en rusthuizen) te tracken en monitoren in real-time. DMVH assisteert Blyott bij technische uitdagingen, zoals compatibiliteitsproblemen van verschillende IT-infrastructuur van ziekenhuizen en het verwerken en analyseren van data.

HorecaTouch

HorecaTouch bouwt kassasystemen voor handelszaken en DMVH ontwerpt de extensies van het kassasysteem en zorgt voor connecties met randapparaten, webshops, QR-systemen, pockettoepassingen, kiosken, bestelsystemen en betaalsystemen. Alles is geautomatiseerd om extra werk te vermijden.

MateriaalMagazijn

MateriaalMagazijn is een leverancier van speel- en organisatiemateriaal voor speelinitiatieven en jeugdorganisaties. DMVH heeft alles van aankoop, stock, webshop, verkoop, administratie, tot logistiek gedigitaliseerd en geautomatiseerd via een ERP/CRM/PIM-platform.

Vlaamse Dienst Speelpleinwerk

DMVH ontwierp de website van de Vlaamse Dienst Speelpleinwerk en maakte het mogelijk om alle administratieve taken te digitaliseren en automatiseren. De website dient als werktool en het op maat gebouwde CRM-systeem zorgt voor meer efficiëntie.

Dux

Dux is een bedrijf dat premium haarverzorgingsconcepten en haarborstels verdeelt en educatie en begeleiding aan kappers biedt. Het zocht naar een oplossing voor de communicatie tussen verschillende systemen. DMVH ontwikkelde een ERP, CRM en PIM-systeem op maat dat de werking van Dux ondersteunt.

SmartGroup

SmartGroup biedt IT-oplossingen aan voor kleine en middelgrote bedrijven. Om klanten een betere service te verlenen, zocht het bedrijf een externe partner voor complexere uitdagingen. Ze kozen DMVH voor het programmeren van software op maat, oplossingen bouwen en systemen integreren.

Vision-IT

Vision-IT is een IT-bedrijf dat netwerken, camerabewaking, toegangscontrole, kassasystemen en eigen labeling-systeem installeert en onderhoudt. Het bedrijf zocht naar een externe partner die hen kan helpen bij complexe ICT-uitdagingen en ging daarvoor in zee met DMVH.

close

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x