HorecaTouch

HorecaTouch bouwde een eigen kassasysteem voor de horeca, frituren, bakkerijen en andere handelszaken. Het bedrijf uit het Oost-Vlaamse Zottegem voorziet in alle specifieke noden van zijn klanten en legt de focus op gebruiksvriendelijkheid.

Uitdaging

Elke handelszaak heeft haar eigen specificaties voor haar dagelijkse werking en dat vraagt om aanpassingen of uitbreidingen aan het kassasysteem. De uitdaging bestaat er meestal in om verschillende zaken optimaal te laten samenwerken of communiceren. 

Een pizzabezorger krijgt bijvoorbeeld bestellingen van takaway.com binnen via mail, maar hoe komen die dan in het kassasysteem? Om tijd te besparen gebeurt dat best automatisch, dé uitdaging voor een systeemintegrator.

Oplossing

DMVH ontwerpt alle extensies van het kassasysteem voor elke klant. Wij verzorgden bijvoorbeeld de connectie en communicatie met heel wat randapparaten. We ontwierpen een webshop die rechtstreeks communiceert met het kassasysteem door de voorradige producten uit te lezen en de bestelling ook terug naar de kassa te zenden. Meer realisaties?

  • QR-systeem voor bestellingen in de zaak zelf
  • Android-pocket om bestellingen van klanten te verwerken 
  • Communicatie met de witte kassa
  • Fysieke kiosk om bestellingen te maken
  • Centraal bestelsysteem om de stock aan te vullen
  • Integratie van verscheiden betaalsystemen

Alles is geconnecteerd en geautomatiseerd om extra werk (bijv. invoer van bestellingen) te vermijden. Daar zit de grote meerwaarde van DMVH.

Willen we een nieuwe integratie bouwen of systemen vlekkeloos met elkaar laten communiceren, dan stappen we naar DMVH.

delaware

delaware, een wereldwijde systeemintegrator, zocht ondersteuning bij het migreren van meer dan 500 VPN-verbindingen en het creëren van een omnichannel-klantervaring.

de Jong DUKE

De Jong DUKE evolueert naar een verhuurmodel met focus op dienstverlening en had daarom een oplossing nodig om alle koffiemachines veilig en stabiel te verbinden met het ConnectMe-platform via IoT.

Licence to build

Licence to Build is een architectenbureau dat gespecialiseerd is in nieuwbouwprojecten en afhankelijk is van een optimale IT-infrastructuur. DMVH biedt een totaalservice aan, inclusief beheer van de complete IT-infrastructuur en advies over technische infrastructuur.

Blyott

Blyott introduceerde IoT-oplossingen om assets in de zorgsector (zoals ziekenhuizen en rusthuizen) te tracken en monitoren in real-time. DMVH assisteert Blyott bij technische uitdagingen, zoals compatibiliteitsproblemen van verschillende IT-infrastructuur van ziekenhuizen en het verwerken en analyseren van data.

Easypay Group

Easypay Group is een duurzame HRM-dienstverlener die zijn eigen software bouwt voor alle diensten en telt bijna 250 werknemers. Bij de overname van een ander softwarebedrijf moest de software geanalyseerd en aangepast worden om te laten samenwerken met de eigen software.

MateriaalMagazijn

MateriaalMagazijn is een leverancier van speel- en organisatiemateriaal voor speelinitiatieven en jeugdorganisaties. DMVH heeft alles van aankoop, stock, webshop, verkoop, administratie, tot logistiek gedigitaliseerd en geautomatiseerd via een ERP/CRM/PIM-platform.

Vlaamse Dienst Speelpleinwerk

DMVH ontwierp de website van de Vlaamse Dienst Speelpleinwerk en maakte het mogelijk om alle administratieve taken te digitaliseren en automatiseren. De website dient als werktool en het op maat gebouwde CRM-systeem zorgt voor meer efficiëntie.

Dux

Dux is een bedrijf dat premium haarverzorgingsconcepten en haarborstels verdeelt en educatie en begeleiding aan kappers biedt. Het zocht naar een oplossing voor de communicatie tussen verschillende systemen. DMVH ontwikkelde een ERP, CRM en PIM-systeem op maat dat de werking van Dux ondersteunt.

SmartGroup

SmartGroup biedt IT-oplossingen aan voor kleine en middelgrote bedrijven. Om klanten een betere service te verlenen, zocht het bedrijf een externe partner voor complexere uitdagingen. Ze kozen DMVH voor het programmeren van software op maat, oplossingen bouwen en systemen integreren.

Vision-IT

Vision-IT is een IT-bedrijf dat netwerken, camerabewaking, toegangscontrole, kassasystemen en eigen labeling-systeem installeert en onderhoudt. Het bedrijf zocht naar een externe partner die hen kan helpen bij complexe ICT-uitdagingen en ging daarvoor in zee met DMVH.

close

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x