phone +32 9 395 21 21

HorecaTouch

HorecaTouch bouwt kassasystemen voor handelszaken en DMVH ontwerpt de extensies van het kassasysteem en zorgt voor connecties met randapparaten, webshops, QR-systemen, pockettoepassingen, kiosken, bestelsystemen en betaalsystemen. Alles is geautomatiseerd om extra werk te vermijden.

HorecaTouch bouwde een eigen kassasysteem voor de horeca, frituren, bakkerijen en andere handelszaken. Het bedrijf uit het Oost-Vlaamse Zottegem voorziet in alle specifieke noden van zijn klanten en legt de focus op gebruiksvriendelijkheid.

Uitdaging

Elke handelszaak heeft haar eigen specificaties voor haar dagelijkse werking en dat vraagt om aanpassingen of uitbreidingen aan het kassasysteem. De uitdaging bestaat er meestal in om verschillende zaken optimaal te laten samenwerken of communiceren. 

Een pizzabezorger krijgt bijvoorbeeld bestellingen van takaway.com binnen via mail, maar hoe komen die dan in het kassasysteem? Om tijd te besparen gebeurt dat best automatisch, dé uitdaging voor een systeemintegrator.

Oplossing

DMVH ontwerpt alle extensies van het kassasysteem voor elke klant. Wij verzorgden bijvoorbeeld de connectie en communicatie met heel wat randapparaten. We ontwierpen een webshop die rechtstreeks communiceert met het kassasysteem door de voorradige producten uit te lezen en de bestelling ook terug naar de kassa te zenden. Meer realisaties?

  • QR-systeem voor bestellingen in de zaak zelf
  • Android-pocket om bestellingen van klanten te verwerken 
  • Communicatie met de witte kassa
  • Fysieke kiosk om bestellingen te maken
  • Centraal bestelsysteem om de stock aan te vullen
  • Integratie van verscheiden betaalsystemen

Alles is geconnecteerd en geautomatiseerd om extra werk (bijv. invoer van bestellingen) te vermijden. Daar zit de grote meerwaarde van DMVH.

Willen we een nieuwe integratie bouwen of systemen vlekkeloos met elkaar laten communiceren, dan stappen we naar DMVH.

keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x