Dux

Dux distribueert premium haarverzorgingsconcepten en maakt en verdeelt (hoogkwalitatieve) haarborstels. Verder geeft het bedrijf ook ondersteuning, educatie en begeleiding aan kappers.

Het kantoor met 11 vaste medewerkers bevindt zich in het West-Vlaamse Izegem.

Uitdaging

Dux werkte al met veel verschillende ERP, CRM en PIM-systemen, maar het bedrijf bleef zoeken naar een passende oplossing. De leveranciers slaagden er namelijk nooit in om verschillende systemen op een correcte en vlotte manier met elkaar te laten communiceren.

Het bedrijf ging vervolgens op zoek naar een nieuw product dat wél voldoet: een mooi samenwerkend geheel met optimale systeemintegratie.

Oplossing

DMVH maakte een ERP, CRM en PIM-systeem op maat dat de werking van Dux ondersteunt. 

De verwachtingen lagen hoog, de uitdaging was groot en het project verliep dan ook niet meteen van een leien dakje. Het is dan ook geen evidentie om deze specifieke stiel en de kneepjes van het vak te leren kennen, laat staan ze te digitaliseren. Maar bij DMVH zijn we doorbijters. We beleven communiceren en voortwerken aan een oplossing.

DMVH leverde de nodige inspanningen om de werking van Dux te doorgronden. Daardoor wordt het nieuwe, gecombineerde systeem almaar beter.

We zijn op dit moment nog niet aan het einde van het verhaal, maar maakten alvast een mooie sprong voorwaarts. En we kijken vol vertrouwen uit naar het vervolg.

Paul De Poot, Managing Director Dux

delaware

delaware, een wereldwijde systeemintegrator, zocht ondersteuning bij het migreren van meer dan 500 VPN-verbindingen en het creëren van een omnichannel-klantervaring.

de Jong DUKE

De Jong DUKE evolueert naar een verhuurmodel met focus op dienstverlening en had daarom een oplossing nodig om alle koffiemachines veilig en stabiel te verbinden met het ConnectMe-platform via IoT.

Licence to build

Licence to Build is een architectenbureau dat gespecialiseerd is in nieuwbouwprojecten en afhankelijk is van een optimale IT-infrastructuur. DMVH biedt een totaalservice aan, inclusief beheer van de complete IT-infrastructuur en advies over technische infrastructuur.

Blyott

Blyott introduceerde IoT-oplossingen om assets in de zorgsector (zoals ziekenhuizen en rusthuizen) te tracken en monitoren in real-time. DMVH assisteert Blyott bij technische uitdagingen, zoals compatibiliteitsproblemen van verschillende IT-infrastructuur van ziekenhuizen en het verwerken en analyseren van data.

Easypay Group

Easypay Group is een duurzame HRM-dienstverlener die zijn eigen software bouwt voor alle diensten en telt bijna 250 werknemers. Bij de overname van een ander softwarebedrijf moest de software geanalyseerd en aangepast worden om te laten samenwerken met de eigen software.

HorecaTouch

HorecaTouch bouwt kassasystemen voor handelszaken en DMVH ontwerpt de extensies van het kassasysteem en zorgt voor connecties met randapparaten, webshops, QR-systemen, pockettoepassingen, kiosken, bestelsystemen en betaalsystemen. Alles is geautomatiseerd om extra werk te vermijden.

MateriaalMagazijn

MateriaalMagazijn is een leverancier van speel- en organisatiemateriaal voor speelinitiatieven en jeugdorganisaties. DMVH heeft alles van aankoop, stock, webshop, verkoop, administratie, tot logistiek gedigitaliseerd en geautomatiseerd via een ERP/CRM/PIM-platform.

Vlaamse Dienst Speelpleinwerk

DMVH ontwierp de website van de Vlaamse Dienst Speelpleinwerk en maakte het mogelijk om alle administratieve taken te digitaliseren en automatiseren. De website dient als werktool en het op maat gebouwde CRM-systeem zorgt voor meer efficiëntie.

SmartGroup

SmartGroup biedt IT-oplossingen aan voor kleine en middelgrote bedrijven. Om klanten een betere service te verlenen, zocht het bedrijf een externe partner voor complexere uitdagingen. Ze kozen DMVH voor het programmeren van software op maat, oplossingen bouwen en systemen integreren.

Vision-IT

Vision-IT is een IT-bedrijf dat netwerken, camerabewaking, toegangscontrole, kassasystemen en eigen labeling-systeem installeert en onderhoudt. Het bedrijf zocht naar een externe partner die hen kan helpen bij complexe ICT-uitdagingen en ging daarvoor in zee met DMVH.

close

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x